PSYKOLOGI - Varkauden kaupunki

PSYKOLOGI - Varkauden kaupunki

Varkaus ja Joroinen muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Varkaus on isäntäkunta.

Haemme Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen psykososiaaliset palvelut palvelualueelle 24.5.2019 klo 15.00 mennessä työsopimussuhteiseen tehtävään

PSYKOLOGIA, jonka tämän hetkinen sijoituspakka on psykiatrian poliklinikka.

Psykiatrian poliklinikka vastaa aikuisväestön mielenterveyspalvelujen tuottamisesta.
Poliklinikalla työskentelee moniammatillinen vankalla työkokemuksella ja ammattitaidolla varustettu työryhmä. Työryhmämme on joustava, kehittyvä ja valmis uusille haasteille. Työryhmässä työskentelee toinen kokenut psykologi.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Tehtävään valittavan psykologin työnkuvaan sisältyy akuuttityöryhmän psykologin tehtävät. Neuropsykologin pätevyys katsotaan eduksi.

Palkkaus ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTESin mukaan.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Toivomme ensisijaisesti sähköistä hakemusta, johon on mahdollisuus liittää ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.
Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja kelpoisuuden osoittavine todistuksineen pyydetään osoittamaan psykososiaalisten palveluiden palvelualuepäällikölle ja lähetetään osoitteella Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Psykososiaaliset palvelut, Ahlströminkatu 6, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkki Psykologi.

Varkauden kaupunki
Sosiaali- ja terveyskeskus

Psykiatrian poliklinikan osastonhoitaja, palveluyksikön esimies Eveliina Kähkönen, puh. 040 - 705 2460 ja psykososiaalisten palveluiden palvelualuepäällikkö Riitta Mentula-Hyvärinen, puh. 040 - 580 5210. Sähköposti etunimi.sukunimi@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskus, psykososiaaliset palvelut
Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus

Varkauden kaupunki on ainutlaatuisen teollisuusperinnön rakentama kansainvälisen energiateknologiaosaamisen keskus Keski-Savossa, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Tutustu työnantajaan