Psykologi - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Psykologi - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana psykologin toimi Turun yliopistollisen keskussairaalan Psykiatrian toimialueen Mielialahäiriövastuualueella. Ensisijainen sijoituspaikka on Salon mielialahäiriötyöryhmä.

Psykologin tehtäviin kuuluu mm. psykologisten tutkimusten tekeminen, yksilöhoidot sekä osallistuminen osana moniammatillista tiimiä potilaiden hoitoon. Poliklinikalla hoitoa toteutetaan yksilöhoitona, perhe- ja verkostotapaamisina, ryhmämuodossa ja jalkautuvana työnä. Työryhmässä työskentelee kaksi psykologia.

Tehtävän hyvä hoitaminen vaatii joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus psykiatrian avohoidossa, mielialahäiriöiden hoidossa käytettyjen psykososiaalisten menetelmien osaaminen ja psykoterapiaosaaminen.

Tarjoamme monipuolisen ja mukavan työyhteisön sekä hyvät mahdollisuudet työnohjaukseen ja koulutukseen. Toimen täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisylilääkäri Kimmo Linden, p. 050 438 3787, kimmo.linden@tyks.fi sekä vastuualuejohtaja Monika Meimer, p. 050 593 6454, monika.meimer@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue
Osoite: Vilhonkatu 17, 24240 Salo

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan