test

Psykologiharjoittelija

Hakuaika päättyy  3.3.2024 23:59

Tule meille Kymenlaakson hyvinvointialueelle psykologiharjoitteluun! ”Kannattaa kokeilla Kymenlaaksoa, mainettaan parempi”

”Olemme panostaneet siihen, että psykologiharjoittelijat saisivat täällä riittävän ja hyvän ohjeistuksen sekä pääsisivät monipuolisesti harjoittelemaan eri psykologin työtehtäviä.”

Meillä psykologiharjoittelija saa kattavan perehdytyksen, hyvän ohjauksen ja monipuolisen kokemuksen eri tehtävistä harjoittelun aikana. Halutessasi voit käydä tutustumassa eri psykologityöhön eri yksiköissä. Osaamisen kehittymistä tuetaan mahdollistamalla harjoittelijoille osallistumisen sisäisiin ja alueellisiin koulutuksiin.

Psykologiharjoittelijalla on oma tehtävänkuvaus, joka tukee harjoittelun tavoitteiden saavuttamista. Olemme saaneet harjoittelijoilta hyvää palautetta ja moni on myös meille työllistynyt harjoittelun jälkeen. Harjoittelijoilta toivomme aktiivista työotetta ja halua kehittää ja kehittyä psykologiyhteisön jäsenenä.

Otamme vuosittain vähintään kolme psykologiharjoittelijaa, tarjolla olevat paikat ovat eri työyksiköissä vuosittain. Huomioimme mahdollisuuksien mukaan opiskelijan toiveet harjoittelupaikasta. Paikkoja on niin Kouvolan, Kotkan kuin Haminan alueella.

Psykologipalveluiden osaamiskeskuksessa avoimet psykologiharjoittelijan paikat: - Perheneuvola Kotka - Lastenneurologia Kotka (syksy 2024) - Nuorisopsykiatrian pkl Kouvola (kevät 2025)

Opiskeluhuollon psykologipalveluiden avoimet psykologiharjoittelijan paikat: - Kevät 2025 Kouvola, Kotka tai Hamina - Opiskeluhuollossa voit vaikuttaa siihen, työskenteletkö esiopetusikäisten, perusopetusikäisten vai toisen asteen opiskelijoiden parissa.

Psykologiharjoittelijan palkka on 2204,18€/kk. Meillä on Kotkassa asuntomahdollisuuksia ja pyrimme mahdollistamaan asumista myös muualla Kymenlaaksossa edulliseen hintaan. Koska kyseessä on yli 3 kk työsuhde, psykologiharjoittelijaa koskee työhöntulotarkastus ja siihen sovelletaan koeaikaa.

Jätä tiedot itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollsimman pian.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Psykologipalveluiden osaamiskeskus:
Toimintayksikön päällikkö Tarjaliisa Raitanen puh. 044 223 1279 / tarjaliisa.raitainen@kymenhva.fi
Lasten psykologipalvelut
Johtava Psykologi Hanna Peltola Puh. 044 223 1701 / hanna.peltola@kymenhva.fi
Nuorten ja aikuisten psykologipalvelut
Johtava psykologi Riikka Ajantaival p. 040 738 8745 / riikka.ajantaival@kymenhva.fi
Opiskeluhuolto:
johtava psykologi Maija Vilen puh. 040 4832 175 / maija.vilen@kymenhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Tutustu työnantajaan