Psykologiharjoittelija, psykiatria, Tays Keskussairaala

Hakuaika päättyy  27.5.2024 23:59

Psykologi-opiskelija, etsitkö maisteriopintojesi syventävän vaiheen harjoittelupaikkaa?

Tampereen yliopistollisen sairaalan psykiatrian toimialueella hoidetaan aikuispotilaita, jotka psykiatrisen sairautensa vuoksi tarvitsevat erikoissairaanhoitotasoista hoitoa.

Harjoittelussa työskentelet psykiatrisessa sairaalassa ja pääset harjoittelemaan kliinisen psykologin työtehtäviä: teet psykologisia arvioita ja tutkimuksia, toteutat ryhmähoitoja ja teet perhe- ja verkostotyötä moniammatillisessa ympäristössä. Toimit kokeneen psykologin ohjauksessa.

Arvostamme valmiutta oppia uutta ja aktiivista otetta työtehtävissä sekä taitoa kysyä apua ja ohjausta. Tavoitteena on, että pystyt alkuvaiheen työhön tutustumisen jälkeen tekemään psykologin tehtäviä yhä itsenäisemmin kokeneen psykologin ohjauksessa.

Tarjoamme laadukkaan harjoittelunohjauksen sekä mahdollisuuden tutustua monipuolisesti psykiatrisen erikoissairaanhoidon psykologin tehtäviin osana laajaa psykologiverkostoa. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä.

Sinun tulee olla psykologian maisterivaiheen opiskelija, jolla on suoritettuna yliopiston edellyttämät harjoitteluun valmistavat opinnot ennen harjoittelujakson alkua.

Aloitusajankohta harjoittelujaksolla on 2.1.2025. Työ on kokoaikatyötä, ja harjoittelujakson kesto on viisi kuukautta. Sairaalassa työskennellessä sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Sinun tulee toimittaa myös opintorekisteriote ennen harjoittelujakson alkua.

Kiinnostuitko harjoittelumahdollisuudesta? Jätä hakemus Kuntarekryssä!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Petra Sainio, petra.sainio@pirha.fi, p. 044 4811252.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!