Skip to main content
test

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden ennaltaehkäisevät palvelut
Esiopetus, perusopetus tai toinen aste
Eri osoitteissa


Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Tule psykologiksi mielenkiintoiseen työhön lasten ja nuorten pariin! Esiopetusikäisten, perusopetuksen oppilaiden tai toisen asteen opiskelijoiden parissa työskentelevänä psykologina teet sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista ja yhteisöllistä hyvinvointityötä. Työ sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota sekä kehittämis- ja asiantuntijatyötä.

Haluaisitko työskennellä esiopetuksessa tai perusopetuksessa, vai ehkä toisella asteella lukioissa tai ammattiopisto Variassa? Kerro meille hakemuksessasi, jos jokin tietty ikäryhmä kiinnostaa sinua eniten! Vakituisia ja määräaikaisia työmahdollisuuksia on eri puolilla Vantaan ja Keravan hyvinvointialuetta. Osa paikosta voidaan täyttää jo hakuaikana.

Perusopetuksessa ja toisella asteella on perinteisen koulupsykologin tehtävän lisäksi tarjolla myös resurssipsykologin tehtäviä. Resurssipsykologi toimii useammalla koululla tai oppilaitoksessa ja työ painottuu konsultointiin ja rajatusti yksilötyöhön.

Sinulta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme kokemustasi opiskeluhuollon psykologin tehtävistä.

Psykologit ovat osa ammattitaitoista huippuporukkaa
Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen psykologit, kuraattorit ja kouluterveydenhoitajat sijoittuvat omaan yksikköönsä ja toisen asteen em. opiskeluhuollon ammattilaiset omaansa. Tämä mahdollistaa entistä monipuolisempaa yhteistyötä opiskeluhuollon työntekijöiden kesken. Meillä myös oman psykologitiimin tuki on aina lähellä. Tervetuloa mukaan innovatiiviseen ja innostuneeseen porukkaamme!

Me tarjoamme sinulle:

  • ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen
  • kattavan perehdytyksen
  • säännöllisen työnohjauksen ja neuropsykologisen konsultaation
  • koulutusta
  • mahdollisuuden tehdä lyhennettyä työaikaa
Yhdeksän hyvää syytä tulla psykologiksi meille opiskeluhuoltoon:

1. Työn itsenäisyys: Voit suunnitella itse aikataulusi ja vaikuttaa työsi sisältöihin muun muassa yhteisöllistä työtä suunnittelemalla.
2. Monipuolisuus: Työ meillä mahdollistaa laajan oppisen monista eri psykologityön sisällöistä.
3. Asiakkaan kohtaaminen hänen arjessaan: Voit vaikuttaa asioihin jo varhaisessa vaiheessa.
4. Vaihtelevuus: Työ ei ole aina yhtä ja samaa, vaan jokainen päivä on erilainen.
5. Tasa-arvo: Pääset palvelemaan kaikkia ikäryhmään kuuluvia tasapuolisesti, asiakkaiden perhetaustasta ja taloudellisista mahdollisuuksista riippumatta
6. Voit hyödyntää kaikkea osaamistasi: Kaikki aiemman työurasi aikana kertynyt ammattitaito on hyödyksi.
7. Arvostus oppilaitoksessa: Yksikön muut ammattilaiset näkevät psykologin asiantuntijuuden tärkeänä.
8. Pääset näkemään myös asiakkaiden arkea tilanteen korjautumisen jälkeen: Pysyt kiinni normaalin kehityksen ja tavallisen elämän ilmiöissä.
9. Työssä korostuu varhainen puuttuminen: Pääset auttamaan oikea-aikaisesti, jolloin voit saada aikaan pienelläkin interventiolla paljon hyötyä asiakkaille.

Psykologiemme terveisiä uusille tulijoille: ”Älyttömän kiva työyhteisö”, ” Työtäni arvostetaan”, ”Kaikki tuki, apu ja turva on sun takana”, ”Tervetuloa, sinut otetaan ilosylin vastaan”.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun. Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen tai määräaikainen alkaen 02.01.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Kelpoisuusvaatimus: Psykologi (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Tehtäväkohtainen palkka: SOTE-sopimuksen mukaisesti
Työpaikkojen lukumäärä: 8

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jätä yhteystietosi helposti!Hakeminen on helppoa: Vastaa hakulomakkeemme muutamaan kysymykseen. CV:n lisääminen on mahdollista, mutta ei pakollista. Olemme sinuun pian yhteydessä, niin voimme keskustella tarkemmin sinua kiinnostavista vaihtoehdoista. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Sari Niemi, opiskeluhuollon esihenkilö (Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen psykologit), 040 144 7672, saria.niemi@vakehyva.fi

Nina Rantala, opiskeluhuollon esihenkilö (Koulupsykologit), 040 558 5031, nina.rantala@vakehyva.fi

Anne Lakkavaara, opiskeluhuollon esihenkilö (Koulupsykologit), 0405725998, anne.lakkavaara@vakehyva.fi

Johanna Saariluoma, opiskeluhuollon esihenkilö (Toisen asteen psykologit), 043 826 7545, johanna.saariluoma@vakehyva.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16 (voit jättää soittopyynnön puhelinvastaajaan tai sähköpostilla)


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!

#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Sinulle suositellut työpaikat