Psykologin määräaikainen toimi - Riihimäen kaupunki

Oletko etsimämme lasten ja nuorten psykologi?

Haemme psykologia kasvatus- ja perheneuvontaan. Tuotamme sosiaalihuoltolain mukaisia lasten ja nuorten palveluita Riihimäelle, Lopelle sekä Hausjärvelle. Meillä psykologi työskentelee lasten ja nuorten psyykkisen kehityksen asiantuntijana. Psykologin työhön kuuluu monipuolinen asiakastyö; mm. yksilö-, perhe- ja ryhmätapaamiset sekä verkostoissa tehtävä työ. Psykologi antaa myös konsultaatiotukea erilaisissa yhteistyöverkostoissa.

Kasvatus- ja perheneuvonnan työryhmä tuottaa kasvatus- ja perheneuvonnan palvelua lapsille ja heidän perheille. Työskentelymme on suunnitelmallista, tavoitteellista sekä voimavara- ja ratkaisukeskeistä. Asiakastyömme on organisoitu systeemisen toimintamallin mukaisesti, joten teemme paljon yhteistyötä muiden perhe- ja sosiaalipalveluiden kanssa. Kasvatus- ja perheneuvonnan työryhmäämme kuuluu Riihimäellä 2 sosiaalityöntekijää, 3,5 psykologia, vastaava psykologi ja esimies.

Arvostamme kykyä itsenäiseen, kehittävään ja aktiiviseen työotteeseen. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä verkostojen kanssa. Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi luemme kokemuksen työskentelystä lasten, nuorten ja perheiden parissa ja soveltuvan psykoterapiakoulutuksen (esimerkiksi pari- tai perheterapian tutkinto).

Olemme ketterä, moderni sekä kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa pääset hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi ja vaikuttamaan omaan työkuvaasi ja rakenteisiin. Meillä on hyvät sähköiset välineet työn tekemiseen ja etätyömahdollisuus. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, laadukkaan työnohjauksen, hyvät konsultaatiomahdollisuudet, sekä koko työryhmän ja esimiehen tuen. Meillä on koko Riihimäen perhe- ja sosiaalipalveluiden yhteisiä laadukkaita ja säännöllisiä työtä tukevia koulutuksia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Työpaikkahaastattelut pidetään Teamssin välityksellä.

Sijaisuus päättyy 31.12.2021

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Jarkko Luusua, palveluesimies, 040 357 2697
Asta Pöyhönen, vastaava psykologi, 040 583 9906
Hakemukset 5.5.2021 klo 8:00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Riihimäen kaupunki
Osoite: Junailijankatu 14, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat