Psykologin sijaisuus 10.5.2021 - 24.5.2022 - Nokian kaupunki

Haemme Nokian mielenterveys- ja päihdepalveluihin Psykologin määräaikaista sijaista ajalle 10.5.2021- 24.5.2022. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, vastuullisen työtehtävän, innostuneen ja osaavan tiimin. Kiinnostuitko? Tervetuloa joukkoomme!

Tarjoamme palveluita aikuisille yli 18 -vuotiaille nokialaisille moniammatillisessa tiimissä ja monimuotoisesti ennaltaehkäisevästä mielenterveys- ja päihdetyöstä vaativaan psykiatriseen erikoissairaanhoitoon saakka. Psykologina tehtäviisi kuuluvat psykologiset perustutkimukset, hoitosuhdetyö sekä monialainen tiimi- ja verkostotyö. Työ edellyttää kykyä sekä itsenäiseen- että tiimityöskentelyyn ja toimimista oman ammattiryhmän asiantuntijana työyhteisössä.

Toivomme Sinun olevan joustava tiimityöntekijä, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Työaika tehtävässä on 37h 45min/viikko. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Suosittelemme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitajaTerhi Leskinen p. 050 395 8792. sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Alasairaalankatu 3, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi