Psykologin sijaisuus, Kysteri, Koillis-Savo - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Tule tk-psykologiksi Koillis-Savoon!

Perusterveydenhuollon liikelaitos Kysterin Koillis-Savon palvelukeskuksessa on haettavana psykologin sijaisuus ajalle 16.11.2020-31.5.2021.

Kyseessä on perusterveydenhuollon psykologin sijaisuus, johon kuuluu kuntalaisten terveyden edistämisen ja psyykkisen hyvinvoinnin suunnittelutyö sekä toteuttaminen painottuen ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön. Työ sisältää lastenneuvolaikäisten kehitystasoarviointia, kasvuun ja kehitykseen liittyvää ohjausta ja neuvontaa sekä erilaisten mielenterveyteen liittyvien ongelmien arviointia ja hoitoonohjausta, aikuisten ja ikäihmisten kuormittavissa elämäntilanteissa tarvittavaa ohjausta ja terapeuttisia lyhytinterventioita, ryhmätoimintoja sekä psykologisia tutkimuksia. Psykologi tekee tiivistä moniammatillista yhteistyötä mielenterveysneuvolan, äitiys- ja lastenneuvolan sekä erikoissairaanhoidon ja kuntien kanssa.

Tarjoamme hyvän, innostuneen ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön. Työnohjaus on järjestetty. Työtä tehdään pääsääntöisesti Kaavin terveysasemalla, mutta työhön kuuluu tarvittaessa myös Rautavaaran terveysasemalla käynnit. Osa asiakastyöstä sekä erilaiset työhön kuuluvat palaverit on mahdollista toteuttaa etäyhteyksillä. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä osittain etätyötä asuinpaikkakunnaltasi käsin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto, mutta huomioimme myös loppuvaiheen psykologian opiskelijat. Kokemus perusterveydenhuollon psykologin tehtävistä luetaan eduksi. Toivomme sinulta valmiuksia niin yksilö-, perhe- kuin verkostotyöskentelyyn.

Sijaisuuteen valitun tulee toimittaa ennen sijaisuuden vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Lisäksi vaadimme lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä ennen työsopimuksen tekemistä hyväksytyn rikosrekisteriotteen (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Suositamme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuudessa on kolmen (3) kuukauden koeaika. Haethan pian, sillä sijaisuus voidaan täyttää hakuajan kuluessa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/web/kysteri/koillis-savo

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta Lisätietoja sijaisuudesta antavat apulaisylilääkäri Mirka Koistinen, p. 044 7171 481, mirka.koistinen(at)kuh.fi tai toimitusjohtaja Ritva Vitri, p. 044 7171 210, ritva.vitri(at)kuh.fi

Kysteri
Osoite: Rantatie 2, 73600 Kaavi

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!