Psykologin sijaisuus lapsi- ja nuorisovastaanotto - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee psykologin sijaista lapsi- ja nuorisovastaanotolle. Vastaanotolla autetaan lasten ja nuorten kehitykseen ja käyttäytymiseen, kasvatuskysymyksiin, vanhemmuuteen, lasten ja nuorten mielenterveyteen sekä perheiden kriisitilanteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Ensisijainen toimipiste on Karjaa. Työ on määräaikainen ja kestää 1.8.2021 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Psykologin tehtäviin kuuluu muun muassa lapsen tai nuoren tuen tarpeen kartoittaminen sekä lasten, nuorten ja heidän vanhempiensa tukeminen. Kohderyhmänä ovat suomenkieliset 7-18-vuotiaat lapset ja nuoret. Työ on monipuolista ja antoisaa ja edellyttää kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Työ tehdään tiiviissä yhteistyössä kolmen muun psykologin ja kolmen perheterapeutin muodostaman tiimin kanssa. Psykologit ovat osa moniammatillista kuntoutustiimiä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan ottaa huomioon opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Hakijalla tulee olla hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky ottaa vastuuta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote työsuhteen alkaessa. Palkkaus on KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukainen. Koeaika on neljä kuukautta.

Lisätietoja antaa psykologi Christina Lönnberg, puh. 019 289 3230 ja yksikönpäällikkö Michael Westerlund, puh. 019 289 3094.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 316341. Hakuaika päättyy 23.10.2020 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa psykologi Christina Lönnberg, puh. 019 289 3230 ja yksikönpäällikkö Michael Westerlund, puh. 019 289 3094.

Mielenterveys- ja päihdeyksikkö
Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta