test
Psykologin sijaisuus, lastenneurologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme psykologin sijaista lastenneurologian yksikköön Satasairaalaan. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.8.2022 saakka. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Psykologit työskentelevät osana moniammatillista työryhmää, johon psykologin lisäksi kuuluu lääkäri, sairaanhoitaja, kuntoutusohjaaja, sosiaaliohjaaja, toimintaterapeutti ja fysioterapeutti. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelyyn. Tarjoamme psykologille kollegiaalista tukea sekä ryhmätyönohjausta oman asiantuntijuuden kehittämiseksi.

Edellytyksenä tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys ja lasten kognitiivisten tutkimusmenetelmien hyvä hallinta.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan perustuen kuntayhtymässä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6989 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

psykologi Hanna Niemi, p. 050 473 5578, hanna-leena.niemi@satasairaala.fi tai
neuropsykologi Kaisa Mannio-Palmu, p. 050 473 5181, kaisa.mannio-palmu@satasairaala.fi

Lisätietoja

Lasten- ja naistentautien sekä synnytysten vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat