test
Psykologin sijaisuus, lastenpsykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tule mukaan Satapsykiatrian iloisten ja asiantuntevien psykologien joukkoon! Haemme psykologia Poriin lastenpsykiatrian yksikköön määräaikaiseen tehtävään alkaen sovitusti mahdollisimman pian ja jatkuen ainakin 31.8.2022 asti.

Satapsykiatrian tiiviin ja asiantuntevan psykologiyhteisön muodostaa tällä hetkellä 35 psykologia. Tarjoamme kokeneelle psykologille monipuolisen mahdollisuuden lastenpsykiatriseen avohoitotyöhön tai nuoremmalle psykologille hienon mahdollisuuden kehittyä lastenpsykiatrisen työn asiantuntijaksi!

Satapsykiatrian lastenpsykiatrian yksikkö muodostuu Porin keskustassa sijaitsevasta lastenpsykiatrian poliklinikasta sekä Satasairaalan yhteydessä olevasta lastenpsykiatrian vuodeosastosta, päiväosastosta ja perheosastosta. Yksikkö vastaa Satakunnan alueen alle 13-vuotiaiden lasten psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Lastenpsykiatrian yksikkö on kehittyvä moniammatillinen työyhteisö, jossa psykologien lisäksi työskentelee lääkäreitä, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä, sosiaalityöntekijöitä, toimintaterapeutti ja kuvataideterapeutti.

Sijaistettava toimi sijoittuu ensisijaisesti neuropsykiatriseen työryhmään, mutta työskentely myös poliklinikan muiden asiakkaiden kanssa on mahdollista. Potilaiden hoito on yksilölliseen hoitosuunnitelmaan perustuvaa ja perhekeskeinen työote sekä verkostotyö korostuvat lasten kanssa työskentelyssä. Psykologi toimii oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista työryhmää toteuttaen potilaiden hoitoa sekä tekemällä psykologisia tutkimuksia.

Suhtaudumme myönteisesti oman asiantuntijuuden kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö ja arvostamme uusia ideoita lastenpsykiatrisessa hoidossa. Tarjoamme myös vahvan kollegiaalisen tuen psykologille. Valinnan edellytyksenä on laillistetun psykologin pätevyys. Ennen työn aloittamista on valitun hakijan esitettävä lainmukainen rikostaustaote.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juha Marila 044 707 4450, vt. johtava psykologi, juha.marila@satasairaala.fi
Auli Laakso-Santavirta, lastenpsykiatrian ylilääkäri, p. 044 707 6855, auli.laakso-santavirta@satasairaala.fi

Lisätietoja

Psykiatrisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat