Skip to main content
test
Psykologin sijaisuus, nuorisopsykiatria - Tampereen yliopistollinen sairaala

Psykologin määräaikainen sijaisuus nuorisopsykiatrian klinikalla

Nuorisopsykiatrian vastuualue vastaa alle 18-vuotiaiden nuorten vakavien psykiatristen häiriöiden tutkimuksesta ja hoidosta Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella ja sopimuksen mukaan myös Taysin erityisvastuualueella. Nuorisopsykiatrian vastuualue toimii Taysin kantasairaalassa sekä Tays Sastamalan aluesairaalassa. Sairaala toimii opetussairaalana.

Psykologina tehtävänäsi on tutkia ja hoitaa nuorisopsykiatrisia potilaita osana moniammatillista nuorisopsykiatrista työryhmää. Tulet työssäsi hoitamaan Sastamalan aluepoliklinikan potilaita sijoituspaikkana Taysin kantasairaalan Nuorisopsykiatrian poliklinikka.

Edellytämme, että sinulla on osaamista nuorisopsykiatrian erikoisalalle sopivien psykologisten tutkimusmenetelmien käytössä.

Eduksi luemme kokemuksesi psykologin työstä nuorisopsykiatrian erikoisalalla ja/tai nuorten mielenterveystyössä, koulupsykologina tai psykologin työssä lastensuojelussa. Arvostamme koulutusta ja kokemusta psykoterapeuttisten hoitomenetelmien käytöstä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto sekä laillistettu psykologi.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Toimen koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävä sijoittuu ajalle sopimuksen mukaan - 15.2.2023.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava psykologi Tarja Vahvelainen, puh. 050 304 0143 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 8.7.2022. Toimen hakuaikaa on jatkettu, 23.6.2022 mennessä toimitetut hakemukset huomioidaan haussa.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava psykologi Tarja Vahvelainen, puh. 050 304 0143 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat