Psykologin sijaisuus, Psykologia - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Oletko sinä etsimämme psykologi monipuolisiin työtehtäviin ajalle 1.1.-10.9.2021!

Etsimme psykologia sijaisuuteen, jonka työalueena on lastentautien toimintayksikkö. Psykologi työskentelee vastasyntyneiden teho-osastolla, lasten ja nuorten osastolla, päiväsairaalassa, kotisairaalassa sekä poliklinikoilla. Psykologin tehtävänä on tukea potilaan somaattista hoitoa. Työ on moniammatillista ja siinä on perhekeskeinen ote. Potilastyön lisäksi psykologi on mukana työryhmissä, konsultoi, alustaa ja luennoi oman alansa kysymyksissä sekä osallistuu erilaisiin teemapäiviin, esim. ohjaten ryhmiä.

Psykologian toimintayksikössä on 17,5 psykologin vakanssia. Työntekijän ammatillinen tukeminen ja psykologian eri osa-alueiden välinen konsultointi toimivat yksikön sisällä joustavasti. Yksikössä järjestetään sisäistä koulutusta. Työntekijöillä on mahdollisuus myös ulkopuoliseen koulutukseen ja työnohjaukseen. Huomioimme sijaisuuden täytössä myös psykologian loppuvaiheen opiskelijat.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Koulutus ja työkokemus lasten/nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n sekä psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti. Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen sijaisuuden vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 12.11.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

Tutustu työnantajaan

Johtava psykologi Marjatta Vester
puh. 050 474 4720
marjatta.vester(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Psykologian toim.yks.
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki