test
Psykologin toimi (2), Psykologian toimintayksikkö - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme kahta psykologia vakituiseen toimeen kuntoutustutkimusyksikköön (1) ja aikuispsykiatrian psykiatrian poliklinikalle (1).

Kuntoutustutkimusyksikössä psykologin työaika on jaettu puoliksi kuntoutustutkimuksen sekä kipupoliklinikan kesken. Työ koostuu työkyvyn ja toimintakyvyn arvioinnista psykologisten tutkimusten, haastattelun sekä moniammatillisen yhteistyön avulla. Psykologi osallistuu arviointiin ja kuntoutustoimenpiteiden suunnitteluun yhdessä moniammatillisin tiimin kanssa. Kipupsykologinen työ sisältää yksilö- ja ryhmätyöskentelyä, moniammatilliseen työryhmään osallistumista sekä koulutusta ja konsultointi. Hakijalta toivotaan perehtyneisyyttä kipupsykologiaan ja kivun hoitoon.

Aikuispsykiatrian psykologin työaika on jaettu puoliksi tehostetun avohoidon sekä syömishäiriöpoliklinikan kesken. Tehostetun avohoidon osana psykologi on mukana moniammatillisen työryhmän jäsenenä suunnittelemassa potilaan hoitoa. Toimenkuva koostuu tutkimuksista, arviokäynneistä ja lyhyistä interventioista. Myös pidempiin hoitosuhteisiin on mahdollisuus. Syömishäiriöpoliklinikan potilaiden hoito vaatii erityisosaamista sekä asiantuntemusta nuoren ja nuorten aikuisten psyykkisestä kehityksestä ja sen haasteista. Edellä mainitun työnkuvan lisäksi psykologi osallistuu lihavuusleikkauspotilaiden arviointiin.

Tervetuloa meille töihin!

Psykologian toimintayksikössä on työkavereina 17 osaavaa kollegaa ja johtajana psykologi. Psykologiyksikössä yhdistyvät kokemus, innostuneisuus ja kollegoiden tuki. Vahvuutemme on työyhteisön ammatillinen osaaminen ja sen jakaminen ja konsultointi- ja työnohjausmahdollisuudet yksikön sisällä ovat erinomaiset. Teemme työtä monilla sovellusaloilla ja meillä on mahdollisuus työskennellä kaikkien ikäryhmien kanssa vauvasta vaariin. Meillä pääset tutustumaan monipuolisesti psykologityöhön ja myös työnkiertoon on mahdollisuudet.

Psykologian toimintayksikkö sijaitsee vastavalmistuneessa M-talossa. M-talo sijaitsee järven rannassa hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Jokaisella on oma työhuone, työvälineet ja -tilat ovat uudet ja ajantasaiset. Työnantaja kannustaa koulutukseen sekä työnohjaukseen ja meillä on käytössä henkilökohtainen koulutus ja -työnohjausbudjetti. Työnantaja järjestää ja kustantaa säännöllisesti psykoterapiakoulutusta, johon työntekijöiden on mahdollista hakeutua.

Seinäjoelle helppo tulla ja junayhteydet muualle Suomeen ovat hyvät. Työajat ovat joustavat ja etätyöhön on mahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena toimiin on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan haussa ottaa huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, jolloin tehtävä täytetään määräaikaisesti.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 13.12.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. johtava psykologi Maria Heikkilä
p. 050 474 3339
maria.heikkila(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Psykologian toimintayksikkö
Osoite: Hannensenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat