Psykologin toimi - Nokian kaupunki

Ensisijainen sijoituspaikka on perhekeskuksen nuorisotiimi. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Tiimiin kuuluu lisäksesi toinen psykologi, sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä ja osa-aikainen nuorisopsykiatri. Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä moniammatillisessa verkostossa sekä aktiivista työotetta. Kokemus nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä Työterveyspalvelu Terveystalon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Haastattelutilaisuus järjestetään 15.2.2019 iltapäivällä.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Perhekeskuksen esimies Annina Alhonmäki puh. 050 395 8991, to 10.1. tai ma 14.1. klo 9-11.
sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi.

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100,

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan