Skip to main content
test
Psykologin toimi - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen jatkaa Perhekeskus Kaislan perheneuvolan psykologin vakinaisen toimen hakua 31.10.2022 klo 15.00 saakka. Jo saapuneet hakemukset otetaan huomioon tointa täytettäessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittämismahdollisuuksia tarjoavan psykologin tehtävän, jonka tueksi saat osaavan, innostuneen ja välittävän työyhteisön toisesta psykologista, sosiaalityöntekijästä, perheneuvojasta, puheterapeutista ja toimistosihteeristä sekä hyvät yhteistyökumppanit.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön, kuin itsenäiseen työskentelyynkin. Perhekeskus Kaislan perheneuvolassa psykologin tehtäviin kuuluu kasvatus- ja perheneuvonnan lisäksi neuvolapsykologin työtä. Perhekeskuksessamme on toimivat, jatkuvat ja moniammatilliset konsultaatiokäytänteet erikoissairaanhoidon lasten- ja nuorisopsykiatrian kanssa.

Työntekijöillä on käytettävissä ePassi. Joustava työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista.

Alueelle on rakentumassa uusi Hyvinvointikeskus, johon myös perheneuvola on siirtymässä osaksi perhekeskuskokonaisuutta. Arvioitu muuttoajankohta on lokakuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikos-taustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://kaksineuvoinen.fi/etusivu/palvelut/sosiaalipalvelut/lapsi-ja-perhepalvelut/perheneuvola-ja-puheterapia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perheneuvolan tiimivastaava, psykologi Taru Virrankoski puh. 040 169 6133 ja vs. sosiaalipalvelujohtaja Terhi Järvi puh. 050 381 1684. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Sosiaalipalvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 700 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Sinulle suositellut työpaikat