Skip to main content
test
Psykologin toimi - Lapuan kaupunki

Jatketaan psykologin toimen hakuaikaa.


Lapuan kasvatus- ja perheneuvolassa on avoimena psykologin toimi.

Lapuan kasvatus- ja perheneuvola on lämminhenkinen ja innostava tiimi, johon kuuluu kolme psykologia, perheneuvoja, psykiatrinen sairaanhoitaja-terapeutti ja sosiaalityöntekijä.

Psykologin työhön sisältyy lasten ja nuorten sekä perheiden kanssa tehtävä työ. Kasvatus- ja perheneuvolalle kuuluu myös peruskoulujen koulupsykologinen työ. Olemme jakaneet vastuualueita työntekijöiden kiinnostuksen mukaan. Lapualla yhteistyö eri toimijoiden kanssa on sujuvaa ja kehittämismyönteistä. Kasvatus- ja perheneuvola sijaitsee Jokilaakson kauniissa puutarhamiljöössä lähellä keskustaa.

Arvostamme työntekijän monipuolista työkokemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä kykyä parityöskentelyyn ja itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme mahdollisuuden yksilötyönohjaukseen ja työn kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain (559/194) mukainen laillistetun psykologin pätevyys.

Tehtävään valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä lain (504/2002) 6 §:n 2 momentin tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi
http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Anna Ruokoja. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse anna.ruokoja@lapua.fi tai puhelimitse 044-438 4114.

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Perusturvakeskus

Lapua on n. 14 500 asukkaan kasvava, energinen, toimivien palveluiden sekä monipuolisen kulttuurin ja viihtyisän ympäristön kaupunki.


Osoite: Liuhtarintie 2, 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat