Psykologin toimi, sijaisuus - Akaan kaupunki

Haemme joukkoomme työstään ja sen kehittämisestä innostunutta psykologia.
Toivomme, että haluat käyttää asiantuntijuuttasi niin asiakkaidemme kuin yhteistyöverkostojemme hyväksi. Perheiden ohjaaminen ja neuvonta, vanhemmuuden ja parisuhteen tukeminen, psykologiset yksilötutkimukset sekä kuntouttava työ lasten ja nuorten parissa muodostavat työsi pääasiallisen sisällön.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys

Eduksi katsotaan perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai muu perehtyneisyys lasten ja perheiden kanssa tehtävään työhön.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja johtava sosiaalityöntekijä Teija Virtanen, p. 040 335 3468, teija.virtanen@akaa.fi

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Sosiaalityö, Perhekeskus
Osoite: Haittilantie 4 A, 37800 Akaa

Akaa on noin 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1050 työntekijää.

Akaan kaupungin kasvatus- ja perheneuvolan henkilökuntaan kuuluu kaksi psykologia, kaksi sosiaalityöntekijää ja osa-aikainen konsultoiva lastenpsykiatri. Toimintamme muuttaa ensi vuoden aikana valmistuvaan uuteen hyvinvointikeskukseen, joka tarjoaa sekä terveydenhuollon että sosiaalihuollon lähipalveluita kuntalaisille. Hyvinvointikeskus tulee olemaan moniammatillinen työympäristö, jonka toiminnan sisällön suuntaviivoja rakennamme parhaillaan. Tule mukaan tekemään toimivaa tulevaisuutta!

Akaan kaupunki - Savuton työpaikka