Psykologin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Psykologin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) aikuispsykososiaalisten palvelujen tulosalueeseen kuuluvassa Terapiakeskuksessa, johon kuuluu A-klinikka ja aikuisten mielenterveyspalvelut, on haettavana

PSYKOLOGIN VIRKA

Viran sijoituspaikka tehtävän alkaessa on Nivalan terapiayksikkö. Psykologin tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö mielenterveyspalveluiden työryhmän kanssa, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely, verkostotyö sekä psykologiset tutkimukset ja arvioinnit. Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Sen lisäksi arvostamme kokemusta työskentelystä aikuispsykiatrisissa yksiköissä. Psykoterapiakoulutus katsotaan eduksi. Virka täytetään 1.4.19 alkaen.

Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukaan. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen (ei palauteta) lähetetään 1.3.2019 klo 15 mennessä osoitteella psykiatri-ylilääkäri Tuija Päivärinta, Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Terapiakeskus, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska tai sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Tuija Päivärinta ja
- osastonhoitaja Terhi Manni p. 08 419 5320
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Tuija Päivärinta ja
- osastonhoitaja Terhi Manni p. 08 419 5320
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan