Psykologin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Psykologin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) terapiakeskuksessa on haettavana

PSYKOLOGIN virka

Viran sijoituspaikka tehtävän alkaessa on Ylivieskan Terapiakeskus, johon kuuluvat A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut ja nuorisopsykiatrinen yksikkö Nuppu. Psykologin tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö mielenterveyspalveluiden työryhmän kanssa, psykologiset tutkimukset ja arvioinnit, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely, verkostotyö.

Tuotamme aikuispsykososiaaliset palvelut (mielenterveyspalvelut, a-klinikka, nuorisopsykiatrinen yksikkö ja toimintakeskukset) Alavieskan ja Sievin kunnissa sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeissa. Terapiakeskus on psykiatrijohtoinen perusterveydenhuollon psykiatrisen erikoissairaanhoidon yksikkö toiminta-alueellamme. Terapiakeskuksessa psykiatrisia avomielenterveyspalveluita sekä päihdepalveluita tuottaa moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu mm. psykiatrisia sairaanhoitajia, psykologeja sekä sosiaalityöntekijöitä. Työryhmä on työhönsä sitoutunut ja innostunut. Henkilökuntamitoitus on riittävä.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Sen lisäksi arvostamme kokemusta työskentelystä aikuispsykiatrisissa yksiköissä. Psykoterapiakoulutus katsotaan eduksi.

Virka täytetään 1.9.2019 alkaen. Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukaan. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi 17.6.2019 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta tai kirjeitse opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, osoitteella psykiatri-ylilääkäri Tuija Päivärinta, Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Terapiakeskus, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska.

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Tuija Päivärinta p. 044 419 5321
- psykologi Kirsi Laaksonen
- osastonhoitaja Terhi Manni p. 08 419 5320
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Tuija Päivärinta p. 044 419 5321
- psykologi Kirsi Laaksonen
- osastonhoitaja Terhi Manni p. 08 419 5320
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan