Psykologin virka - Oulaisten kaupunki

Hakuaikaa on jatkettu 30.4.2020 kello 12:00 saakka.

Haemme koulujen oppilashuoltoon ja perheneuvolaan psykologia 3.8.2020 alkaen.
Psykologi toimii oppilashuollossa ja perheneuvolassa. Työ on laaja-alaista koulun ja lasten sekä heidän perheidensä kanssa tehtävää tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Hakijalta edellytetään laillistetun psykologin pätevyyttä.

Valittavien tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Hakija voi esittää palkkatoiveensa.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Sivistys- ja kulttuurijohtaja Ari Sarpola puh. 044 4793 240.
Perusturvajohtaja Päivi Rautio puh. 044 4793 280.
Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (myös kopiot opinto- ja työtodistuksista) www.kuntarekry.fi.
Hakemuksen opinto- ja työtodistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteella Oulaisten kaupungin sivistystoimisto, Lautatarhankatu 7 B, 86300 OULAINEN. Kuoreen merkintä hakemus.

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus
Osoite: Lautatarhankatu 7B, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.