Psykologin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) Terapiakeskuksessa on haettavana 5.6.2020 mennessä

PSYKOLOGIN virka

Viran sijoituspaikka tehtävän alkaessa on Nivalan Terapiakeskus, johon kuuluvat A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut, psykiatrinen ja lasten- ja nuorisopsykiatrinen lanu-yksikkö. Psykologin tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö mielenterveyspalveluiden työryhmän kanssa, psykologiset tutkimukset ja arvioinnit, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely, verkostotyö.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Sen lisäksi arvostamme kokemusta työskentelystä aikuispsykiatrisissa yksiköissä. Psykoterapiakoulutus katsotaan eduksi.

Virka täytetään 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan, ja virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 5.6.2020 klo 15 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 419 5352
- osastonhoitaja Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostilla:
- liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi
- terhi.manni@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 419 5352
- osastonhoitaja Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostilla:
- liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi
- terhi.manni@kalliopp.fi

Terapiakeskus
Osoite: Kalliontie 36, 85500 Nivala

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!