test

Psykologin virka (3), vaativan tuen osaamiskeskus

Hakuaika päättyy  31.5.2023 15:00

Haemme kolmea innostunutta ja kehittämismyönteistä psykologia vakituiseen virkaan Satakunnan hyvinvointialueelle vammaispalvelujen vaativan tuen osaamiskeskukseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Toimipaikka sijaitsee tällä hetkellä Vanha-Ulvilassa mutta siirtyy v. 2024 Poriin Satasairaalan yhteyteen. Asiakaskuntamme koostuu kehitysvammaisista, neuropsykiatrisesti oireilevista ja muista erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä.

Psykologina työhösi kuuluu moniammatillinen poliklinikkatyö, kaiken ikäisten asiakkaiden psykologiset tutkimukset, painottuen kognition ja tunne-elämän arviointiin, kuntoutuksen suunnitteluun sekä perheiden ja lähiverkostojen ohjaukseen ja neuvontaan. Toimit oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa yhteistyössä vaativan tuen osaamiskeskuksessa. Voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi kiinnostuksiesi mukaan, esim. painottuen neuropsykologiaan tai kehityspsykologiaan. Tarjoamme myös säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kouluttautumiseen.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kuntoutuksen asiantuntemusta ja kiinnostusta psykiatrisiin kysymyksiin liittyen sekä aiempaa kokemusta työskentelystä eri ikäisten asiakkaiden ja perheiden kanssa.

Palkkaus määräytyy työn vaativuuden arviointiin perustuen. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset toteutuvat SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Psykologin viran hakua on jatkettu 31.5.2023 asti.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry. Hakua on jatkettu.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Riitta Niemi, palveluesihenkilö
puh. 044 707 4033
sähköposti: etunimi.sukunimi@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialuetta valmistellaan palvelut edellä, ihmiskeskeisesti. Meidän tavoitteenamme on parantaa satakuntalaisten peruspalveluja. Hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Uudistuksen myötä hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja. Sen palveluksessa tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan