Psykologin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle lasten- ja nuorisopsykiatrian pariin!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 700 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.

Etsimme keväällä 2020 aloittaneeseen lasten ja nuorten psykiatriseen yksikköön lisää työntekijöitä. Sinulla on halutessasi hienot mahdollisuudet osallistua psykologin työn lisäksi palveluiden kehittämiseen ja ennaltaehkäisevään työhön. Lasten- ja nuorten psykiatrisen yksikön toimintaan kuuluu lasten ja nuorten psykiatrisen avohoidon järjestäminen alueellamme.

Meillä on monipuoliset psykiatriset palvelut: tulet olemaan osa Terapiakeskusta, johon kuuluu lisäksi A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut ja psykiatrinen kotikuntoutus

Haemme

PSYKOLOGIA

Psykologin tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö lasten- ja nuorten psykiatrisen työryhmän kanssa, psykologiset tutkimukset ja arvioinnit, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely, verkostotyö, keskittyen lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn. Kelpoisuusehtona virkoihin on laillistetun psykologin pätevyys. Sen lisäksi arvostamme kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten psykiatrisissa yksiköissä.

Virka täytetään 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan ja virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Lisäksi virkaan valitulta vaaditaan ennen nimityksen vahvistamista, itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen toimittamista.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 28.9.2020 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostitse:
liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi, terhi.manni@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostitse:
liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi, terhi.manni@kalliopp.fi

Lasten ja nuorten psykiatrinen yksikkö
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!