test

Psykologit (lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut, Jyväskylä, Laukaa, Saarijärvi)

Hakuaika päättyy  14.2.2023 15:45

Hei sinä lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyöstä kiinnostunut psykologi! Eri puolelle Keski-Suomea perustetaan uutena toimintana moniammatillisia perustason mielenterveys- ja päihdetyön tiimejä.

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle vakituisiin työsuhteisiin

PSYKOLOGEJA (6)

lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluihin Jyväskylään, Laukaaseen ja Saarijärvelle.

Kiinnostuitko?

Keski-Suomen hyvinvointialueella panostetaan lasten ja nuorten mielenterveyden ja päihteettömyyden tukeen ja hoitoon perustason palveluissa. Eri puolelle Keski-Suomea perustetaan lasten ja nuorten moniammatillisia mielenterveys- ja päihdetyön hoitotiimejä. Samanaikaisesti vahvistamme myös koulupsykologiresursseja alueella.

Keski-Suomen hyvinvointialueella panostetaan lasten ja nuorten mielenterveyden ja päihteettömyyden tukeen ja hoitoon perustason palveluissa. Eri puolelle Keski-Suomea perustetaan uusia lasten ja nuorten moniammatillisia mielenterveys- ja päihdetyön hoitotiimejä. Työpisteesi sijoittuu joko Jyväskylän perheneuvolaan, Jyväskylän Nuorisovastaanotolle, Laukaan tai Saarijärven toimipisteiden mtp-tiimeihin.

Millaisesta työstä on kysymys?

Psykologin työtehtäviin kuuluu lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentely kasvatus-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdehaasteisiin sekä mielenterveys- ja päihdekysymyksiin liittyen. Psykologin työhön sisältyy hoidon tarpeen arviointia ja perustason tutkimusten tekemistä sekä lievien ja keskivaikeiden mielialaoireiden hoitoa ja päihteettömyyteen tukemista. Työskentelyä toteutetaan erilaisia dialogisia, ratkaisukeskeisiä ja lyhytterapeuttisia menetelmiä hyödyntäen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn psykologina moniammatillisessa mielenterveys- ja päihdehoidon tiimissä sekä mahdollisuuden kehittää kokonaisvaltaisesti lasten, nuorten ja heidän perheidensä hoidollista tukea.

Toiminta perustuu vahvasti moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Tehtävässäsi olet osa alueen mielenterveys- ja päihdetyön moniammatillista tiimiä, joissa lähityökavereina työskentelet psykiatristen sairaanhoitajien, sosionomien, psykologien, sosiaalityöntekijöiden ja toimintaterapeutin kanssa. Tiivis tiimityöskentely ja työn jatkuva kehittäminen ovat osa arkea.

Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdehoidon tiimeissä toteutetaan hoidon- ja palvelutarpeen arviointia, terveydenhuoltolain mukaista lasten ja nuorten mielenterveyden tukemista ja hoitoa sekä sosiaalihuoltolain mukaista kasvatus- ja perheneuvontatyötä osana perheneuvolapalveluita.

Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme ryhmätyönohjausta ja työhön liittyvää koulutusta. Työaikamuotona on liukuva työaika ja työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan työkokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, toimimiseen työparina ja tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa. Arvostamme kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä.

Toivomme hakijoilta riittävää tietopohjaa lasten ja nuorten mielenterveyden häiriöistä ja hoitomenetelmistä, työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Työtä tukevat erikoistumis- ja täydennyskoulutukset katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Tervetuloa meille töihin!

Palvelupäällikkö Päivi Nevalainen, lasten ja perheiden erityinen tuki
Yhteydenotot tiistaisin klo 14-15
puh. +358504121310
paivi.nevalainen@hyvaks.fi
Palvelupäällikkö Hanna Hämäläinen, nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut
Yhteydenotot torstaisin klo 9-10
puh. 040 480 6010
hanna.k.hamalainen@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali- ja terveys- ja pelastuspalveluista. Hyvinvointialueesta muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee noin 11 500 ammattilaista. Tutustu työnantajaan