test
Psykoterapeutti - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PSYKOTERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen alaikäisten psykososiaalisiin palveluihin Lahteen. Tehtävä on täysin uusi ja haemme tässä uusia avauksia tehtäväkenttään.

Alaikäisten psykososiaalisissa palveluissa työskentelet lasten ja nuorten kanssa. Psykoterapeuttina tehtäväsi on tuottaa psykoterapia palveluita. Osallistut myös yksikön ja oman työsi kehittämiseen mm. psykoterapiahoitojen toteuttamisen osalta.

Yksilötyöskentelyssä toteutat systemaattista perheiden ja verkostojen kanssa tehtävää hoitotyötä. Ryhmämuotoisessa työskentelyssä teet potilaiden arviointia ja haastattelu ryhmähoitojen osalta. Toimit alaikäisten palveluiden terapiatyöryhmän vetäjänä ja järjestät säännöllisesti koulutuksia niin tulosyksikössä kuin tulosyksikön ulkopuolellakin liittyen psykoterapiatyöhön. Perehdytät myös opiskelijoita ja uusia työntekijöitä psykoterapiatyön elementteihin.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työnkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Kelpoisuuden tehtävään antaa soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto. Lisäksi edellytämme kognitiivista suuntausta edustavaa psykoterapeutti-tutkintoa sekä kokemusta lasten ja nuorten psykiatrisesta hoitotyöstä. Soveltuvien hakijoiden puuttuessa, huomioimme myös hakijat joilla on toivottua kokemusta ja jotka ovat valmiita kouluttautumaan psykoterapeutiksi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastuuosastonhoitaja Taina Kanninen
puh. 044 7195620
taina.kanninen@phhyky.fi

Lisätietoja

Lastenpsykiatrin poliklinikka

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6400 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 24 A, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat