Skip to main content
test
Pt digiopettaja - Kurikan kaupunki

Kurikan kaupungin sivistystoimessa on uudelleen haettavana 7.10.2022 klo 12.00 mennessä

perusopetuksen päätoiminen digiopettajan tehtävä

ajalle 24.10.2022 - 31.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Digiopettaja vastaa Kurikan kaupungin esi- ja perusopetuksen hankkeesta, jonka avulla kehitetään oppilaiden medialukutaitoa, tieto- ja viestintäteknologian osaamista sekä ohjelmointiosaamista.

Digiopettaja työskentelee yhdessä opettajien, opettajista koottavan digiopetuksen kehittämistiimin, koulujen ja varhaiskasvatuksen johdon sekä kaupungin tietohallinnon kanssa. Työhön kuuluu mm. oppituntien pitoa, opettajien kouluttamista, erilaisten ohjeiden tekemistä ja tuen antamista. Yhtenä osana työtä on koulujen tvt/ict-strategian päivittäminen.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta. Pedagoginen kelpoisuus katsotaan eduksi.

Työn tarkka kesto, alkamisaika ja muut yksityiskohdat tarkentuvat valituksi tulevan henkilön kanssa tehtävien jatkosuunnitelmien kautta.

Digiopettajalta odotetaan kehittämishalukkuutta sekä pedagogisia ideoita teknologian opetuskäytön ja mediataitojen edistämiseen. Kyky tehdä tiimityötä ja yhteistyötä opetushenkilöstön ja kaupungin muun henkilöstön kanssa on edellytys työn onnistumiseen. Työ edellyttää mahdollisuutta liikkua eri koulujen ja esiopetuksen yksiköiden välillä.

Kysy rohkeasti lisää, jos työ herättää kiinnostuksesi.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden tai soveltuvuuden osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedustelut: Paulaharjun koulun rehtori Heikki Peräaho, heikki.peraaho@kurikka.fi, 050 3891 800 tai vs. opetuspäällikkö Mikko Takala, mikko.takala@kurikka.fi, 044 5502 274

Lisätietoja

Kurikan kaupunki, Sivistystoimi, Opetustoimi

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 20 500) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki


Osoite: Laurintie 21, 61300 Kurikka

Sinulle suositellut työpaikat