Pt. tuntiopettaja (3), sähkö- ja automaatioala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Pt. tuntiopettaja (3), sähkö- ja automaatioala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme kolmea päätoimista tuntiopettajaa sähkö- ja automaatioalalle Joensuuhun. Tehtävät täytetään määräaikaisina ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Tehtävät painottuvat sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon, ammattitutkinnon ja yrityskoulutusten opetuksen toteuttamiseen. Tehtäviin voi sisältyä myös ryhmävalmentajan tehtäviä.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Tehtävässä menestymistä auttaa käytännön sähkötekniikan asennusvaatimusten ja asennustekniikan hyvä osaaminen sekä kokemus yrityskoulutuksista. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ammatillisen koulutusjärjestelmän ja alan toimintaympäristön tuntemusta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Koulutuspäällikkö Harri Ignatius, p. 040 839 2769, harri.ignatius@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan