Pt tuntiopettaja (en,ra), Rantakylän yhtenäiskoulu - Mikkelin kaupunki

Pt tuntiopettaja (en,ra), Rantakylän yhtenäiskoulu - Mikkelin kaupunki

Haettavana on päätoimisen tuntiopettajan perhevapaan sijaisuus ajaksi 7.8.2019-18.5.2020 Rantakylän yhtenäiskoulussa. Opetettavina aineina englannin ja ranskan kieli.

Valittavalta edellytetään aineenopettajan kelpoisuutta asetuksen 986/1998 mukaan.
Perusopetusta tai esiopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Valittavalta toivotaan kiinnostusta ja monipuolista ammattitaitoa opetuksen ja koulun kehittämiseen, kehitys- ja yhteistyöhakuisuutta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä Avoimet työpaikat -painikkeen kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Rehtori Hanne Lahtinen
p. 044 794 3020
hanne.lahtinen(at)mikkeli.fi

Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Rantakylän yhtenäiskoulu
Osoite: Vanhamäentie 2, 50600 Mikkeli

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan