Pt. tuntiopettaja erityisopetukseen - Muuramen kunta

Haemme Muuramen kunnan opetuspalveluihin

PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA ERITYISOPETUKSEEN

määräaikaiseen tehtävään ajalle 13.9.2021 - 4.6.2022 Mäkelänmäen kouluun. Mäkelänmäen koulu toimii neljässä eri toimipisteessä, joissa on yhteensä noin 750 oppilasta. Haettavan opettajan tehtävä on erityisluokanopetusta ja sijoittuu Maja 5-6 luokille.

Kelpoisuusehto määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti (986/1998).

Muuramen kunnan opetustoimen painopistealueiksi on valittu mm. luovan ja rohkean kokeilukulttuurin tukeminen sekä yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Haemme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua opettajaa, joka on valmis sitoutumaan koulumme arvoihin ja toimintakulttuuriin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES).

Tehtävä alkaa 13.9.2021. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekry -palvelun kautta 30.7.2021 klo 14 mennessä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 vrk:n kuluttua päätöksen tiedoksisaannissa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Petri Palve, puh. 040 821 5753 tai petri.palve@muurame.fi

Lisätietoja

Mäkelänmäen koulu

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.


Osoite: Mäkeläntie 10, 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat