Pt. tuntiopettaja, kone-, metalli- ja muoviala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Pt. tuntiopettaja, kone-, metalli- ja muoviala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme ammatillista opettajaa kone-, metalli- ja muovialan tiimiin Joensuun koulutusyksikköön.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Arvostamme kokemusta kone- ja metallialan opetuksesta ja kokemusta CNC-työstökeskusten ja sorvien ohjelmoinnista ja käytöstä ohjauksilla (Heidenhain, Fanuc, Mazarol ja Siemens).

Lisäksi arvostamme kokemusta CAD-ohjelmien (Inventor), CAM-ohjelmien (Mastercam) ja robottien käyttämistä ohjauksilla (ABB, Fanuc ja Motoman). Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä yhteistyöhön työelämän kanssa.

Eduksi katsotaan kone- ja tuotantotekniikan osaaminen ja teknologiateollisuuden yritystuntemus.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Jorma Kareinen, p. 050 409 6015, jorma.kareinen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Peltolankatu 23, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan