Pt tuntiopettaja, liikunta ja terveystieto (lukio) - Imatran kaupunki

Pt tuntiopettaja, liikunta ja terveystieto (lukio) - Imatran kaupunki

Haemme Imatran yhteislukioon liikunnan ja terveystiedon päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen (sijaisuus) ajalle 7.8.2019-31.5.2020. Liikunnassa ja terveystiedossa opetettavien kurssien lisäksi opettaja valmistelee kyseisten aineiden uutta opetussuunnitelmaa ja osallistuu Liikkuva opiskelu -toiminnan toteuttamiseen. Opetettavia kursseja on yhteensä 21,5 (terveystieto 12 ja liikunta 9,5).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Tehtävän täyttämisessä voidaan ottaa muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioon myös muodollista kelpoisuutta vailla olevat hakijat.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Käytämme määräaikaisessa virkasuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 22.7.2019 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi
http://www.asuimatralla.fi

Lisätietoja antaa lukion rehtori Mika Strömberg, mika.stromberg@imatra.fi (kyselyt perjantaina 12.7.2019 ja perjantaina 19.7.2019).

Imatran kaupunki, Imatran yhteislukio
Osoite: Koulukatu 5, 55120 Imatra

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Imatran yhteislukio on vuonna 1908 perustettu yleislukio, jossa opiskelee noin 400 opiskelijaa. Imatran yhteislukiossa on laaja kurssivalikoima ja opiskelijat voivat toteuttaa yksilöllisesti omia valintojaan. Tarjoamme hyvän ja turvallisen opiskeluilmapiirin, jossa arvostamme toisen ihmisen kunnioitusta, myönteisyyttä, itsenäisyyttä ja luovuutta.
Imatran yhteislukiossa toimii kansallisen päivälukion lisäksi kansainvälinen IB-lukio, Itä-Suomen suomalais-venäläisen koulun lukio, aikuislinja ja kaksoistutkinnon lukiokoulutus.

Tutustu työnantajaan