Skip to main content
test
Pt. tuntiopettaja, maarakennusala/REDU - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Haemme työyhteisöömme MAARAKENNUSALAN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA, 1.1.-31.12.2023 väliseksi ajaksi. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Kemijärvi, mutta opetusta ja ohjausta voi olla myös Rovaniemellä, Keminmaassa ja muilla REDUn koulutuspaikkakunnilla.

Tehtävänäsi on kaivos- ja maarakennusalojen opetus, ohjaus ja osaamisen sekä työelämässä että oppilaitoksessa. Keskeisiä työtehtäviä ovat myös mm. opintojen henkilökohtaistaminen sekä työelämä- ja sidosryhmäyhteistyö. Lisäksi muita ammatillisen opettajan tehtäviä ovat opetuksen ja koulutuksen suunnittelu ja kehittäminen niin oman työn kuin koko toimialan näkökulmasta.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista opettajan kelpoisuutta. Lisäksi huomioimme myös kaivos- tai maarakennukseen soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet, joilla on asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus sekä vähintään viiden vuoden työkokemus ydintehtävää tukevalta alalta. Opettajan pedagogiset opinnot täytyy olla suoritettuna.

Lisäksi edellytämme:
- Vankka ja monipuolinen työkokemus maarakennusalan työtehtävistä; (mm. kunnallistekniset maarakennus- ja infratyöt, erilaisten liikenneväylien ja/tai teiden rakentaminen sekä maarakennusalan yleistyöt, kuten perustusten rakennustyöt, piha- ja viherrakentaminen, vesi- ja viemäröintityöt sekä talvi- ja kesäkunnossapitotyöt)
- 3D-mittalaitteiden käyttötaito
- Hyvää ammattitaitoa ja erilaisten maarakennuskoneiden käyttötaitoa
- Hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
- Matkustusvalmiutta

Arvostamme:
- BECE-ajo-oikeus
- Kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyys
- Toimiminen vastaavassa tehtävässä aiemmin
- Kykyä kohdata erilaisia oppijoita

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen näköalapaikalla. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, henkilökuntaetu Santasportin palveluihin ja Wellevin työhyvinvointikeskukseen). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän palkkaus on OVTES:n mukaan
https://www.kt.fi/sopimukset/ovtes/palkat-palkkiot

Lisätietoja

http://www.redu.fi
https://www.youtube.com/channel/UCFrK4m4-1AbBttwF4bNByYA

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Sami Ämmälä, p. 040 729 8574, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lisätietoja

Lapin koulutuskeskus REDU

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. REDUn omistajakunnat ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä.

Lapin koulutuskeskus REDU on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää, johon kuuluvat lisäksi Lapin kesäyliopisto, Santasport Lapin Urheiluopisto, REDU Edu Oy, Santasport Finland Oy ja REDUn sisäiset palvelut. REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella. Lisäksi REDUssa on TUVA- ja TELMA-koulutusta. Osana ammatillisen koulutuksen muuttumista REDU kehittää toimintamalliaan yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.


Osoite: Myllylammentie 23, 98120 Kemijärvi

Sinulle suositellut työpaikat