Skip to main content
test
Pt tuntiopettaja (matematiikka) - Mikkelin kaupunki

Haettavana on päätoimisen tuntiopettajan tehtävä ajaksi 9.8.2023 - 5.2.2024 Mikkelin lukiossa. Opetettavana aineena matematiikka.

Valittavalta edellytetään asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus opetettavaan aineiseen, myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon kelpoisten hakijoiden puuttuessa. Valittavalta toivotaan kiinnostusta ja monipuolista ammattitaitoa opetuksen ja koulun kehittämiseen, kehitys- ja yhteistyöhakuisuutta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin.

Lukiokoulutuksessa opettajan tulee hallita opetuksessa käytettävä kieli.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden todistava todistus.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Jari Tuomenpuro
p. 044 794 2775
jari.tuomenpuro(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Lukiokoulutus, Mikkelin lukio

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Päämajankuja 4, 50100 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat