Pt. tuntiopettaja, tieto- ja viestintätekniikka - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Pt. tuntiopettaja, tieto- ja viestintätekniikka - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme tieto- ja viestintätekniikan päätoimista tuntiopettajaa eRiveriaan. Päätoimisen opettajan tehtävänä on ohjata opiskelijoita ja arvioida näiden suorituksia tieto- ja viestintätekniikan verkko-opinnoissa. Opetuksen lisäksi tehtävään voi sisältyä eRiverian verkko-opintojen suunnittelua, toteuttamista sekä uusien ja innovatiivisten pedagogisten mallien kehittämistä ja opetushenkilöstön kouluttamista. Opettajalle voidaan tarvittaessa osoittaa opetustehtäviä myös muissa Riverian yksiköissä.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista, yhteistyötaitoja sekä näyttöä valmiuksista työskennellä menestyksekkäästi verkko-opintojen parissa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa verkkopedagogiikan asiantuntija Ilkka Eronen, p. 050 311 5773, ilkka.eronen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Tulliportinkatu 3, 80130 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan