Pt.tuntiopettaja, liiketoiminta/REDU - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen työyhteisöömme innostavaa ja asiakaslähtöistä PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA, jolla on vahvaa liiketoiminnan osaamista. Pääasiallinen toimintayksikkösi on Kittilä, mutta opetusta ja ohjausta voi olla myös muilla REDUn koulutuspaikkakunnilla.

Edistämme toiminnallamme Lapin elinvoimaa ja ammatillisen osaamisen kehittymistä. Olemme asiakkaitamme eli opiskelijoita ja työelämää varten. Onnistumisen iloa tunnemme, kun löydämme heille parhaiten sopivat osaamisen kehittämisen ratkaisut.

Päätoimisen tuntiopettajan tehtäviin kuuluvat eri ikäisten opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen oppilaitoksessa, digitaalisissa oppimisympäristöissä, sekä työpaikoilla, että erilaisissa projekteissa asiakkaiden toimintaympäristöissä. Keskeisiä työtehtäviä ovat myös omaohjaajana toimiminen, opintojen henkilökohtaistaminen, osaamisen arviointi ja koulutuksen kehittäminen yhdessä kollegoiden kanssa.

Kittilän liiketalouden opetus toteutetaan yhdessä Sodankylän ja Kemijärven opettajien kanssa, joten onnistuminen tehtävässä edellyttää, sekä vahvaa sitoutumista yhteistyöhön, että toisaalta omatoimisuutta Kittilän ainoana liiketoiminnan opettajana. Työssä korostuu verkko-opetus, jota on useampana päivänä viikossa maakunnan eri opiskelijaryhmille. Lisäksi työhön kuuluu opetuksen eriyttämistä, 2pv viikossa työpajaa, jossa heterogeeninen joukko opiskelijoita on suorittamassa eri vaiheessa olevia tutkinnonosia. Pienessä toimintayksikössä toimiminen edellyttää lisäksi tiivistä yhteistyötä toisten tutkintojen opettajien kanssa.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuutta. Ellei hakijalla nimittämisvaiheessa ole pedagogista pätevyyttä virkaan, vakituinen virka edellyttää pedagogisen pätevyyden suorittamista kolmen vuoden määräajassa. Lisäksi tehtävään valittavalta edellytetään organisointitaitoja, matkustusvalmiutta, aitoa kiinnostusta kehittää ammatillista koulutusta, sekä kykyä ohjata nuoria ja aikuisia saavuttamaan tutkinnolle asetetut tavoitteet.

Arvostamme verkkopedagogiikan osaamista, yhteisöllistä ja kehittävää työotetta, sekä kykyä toimia erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa. Sinulla on jo toivottavasti vahvaa kokemusta nykyisen ammatillisen koulutuksen lainsäädännön ajalta (2018 alkaen). StudentaPlus-osaaminen olisi erityisen mieluisaa meille.

Henkilönä tunnistat itsesi seuraavasta: sopiva sekoitus järjestelmällisyyttä, kekseliäisyyttä ja heittäytymistä, jotta voit hyödyntää alan työkokemuksen ja koulutuksen vaihtelevissa tilanteissa opiskelijan parhaaksi verkostomaisesti ja ratkaisukeskeisesti toimimalla.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen näköalapaikalla. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu, henkilökuntaetu Santasportin palveluihin ja Wellevin työhyvinvointikeskukseen). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän palkkaus on OVTES:n mukaan
https://www.kt.fi/sopimukset/ovtes/palkat-palkkiot

Lisätietoja

http://www.redu.fi
https://www.youtube.com/channel/UCFrK4m4-1AbBttwF4bNByYA

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Tapani Kähkönen, p. 040 505 6881, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lapin koulutuskeskus REDU
Osoite: Valtatie 82, 99100 Kittilä

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. REDUn omistajakunnat ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä.

Lapin koulutuskeskus REDU on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää, johon kuuluvat lisäksi Lapin kesäyliopisto, Santasport Lapin Urheiluopisto, REDU Edu Oy, Santasport Finland Oy ja REDUn sisäiset palvelut. REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta. Osana ammatillisen koulutuksen muuttumista REDU kehittää toimintamalliaan yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.

Sinulle suositellut työpaikat