Pt.tuntiopettaja, logistiikka-ala, Keminmaa/REDU - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Haemme joukkoomme LOGISTIIKKA-ALAN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA, 1.1.2022-31.5.2023 väliseksi ajaksi. Sijoituspaikkakuntasi on Keminmaa, mutta tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja valmiutta työskennellä myös muilla Lapin koulutuskeskus REDU:n koulutuspaikkakunnilla.

Edistämme toiminnallamme Lapin elinvoimaa ja ammatillisen osaamisen kehittymistä. Olemme asiakkaitamme eli opiskelijoita ja työelämää varten. Onnistumisen iloa tunnemme, kun löydämme heille parhaiten sopivat osaamisen kehittämisen ratkaisut.

Opettajan tehtävänä on logistiikan perustutkinnon opiskelijoiden oma-ohjaajana toimiminen, ammatillinen opetus, ajokorttikoulutus ja ammattipätevyyden ajo-opetus, tarvittaessa myös muut opetustehtävät sekä työpajatoiminnan ohjaus.

EDELLYTÄMME
- Asetuksen 986/1998 mukainen opettajan kelpoisuus tai kuljetusalalle soveltuva erikoisammattitutkinto, viisi vuotta alan työkokemusta ja opettajan pedagoginen kelpoisuus.
- Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erityisen vahvaa kuljetusalan käytännön töiden osaamista.
- Raskaiden luokkien (CE) ajo-oikeus ja voimassa oleva ammattipätevyys, käytännön työkokemus yhdistelmäajoneuvonkuljettajan töistä sekä kuljetusalan toimintaympäristön ja paikallisten tekijöiden tuntemus.

Lisäksi edellytämme liikenneopettajan pätevyyttä BE CE -ajokorttiluokkiin ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä.

Arvostamme mahdollisimman laaja-alaista kuljetusalan kokemusta sekä jonkin suoritealan syvempää osaamista (esim. säiliökuljetukset, puutavarakuljetukset, lavettikuljetukset, henkilöliikenteenkuljetukset).

Eduksi katsotaan REAK-kouluttajan pätevyys, kokemus kuljetusalalle suuntaavien opiskelijoiden opetuksesta sekä opetuksessa käytettävien tietojärjestelmien hallinta.

Haastattelun yhteydessä hakijoille voidaan järjestää käytännön työnäyttö oppilaitoksen kalustolla.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen näköalapaikalla. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, henkilökuntaetu Santasportin palveluihin ja Wellevin työhyvinvointikeskukseen). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävän palkkaus on OVTES:n mukaan
https://www.kt.fi/sopimukset/ovtes/palkat-palkkiot

Lisätietoja

http://www.redu.fi
https://www.youtube.com/channel/UCFrK4m4-1AbBttwF4bNByYA

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Hannu Uimaniemi, p. 040 355 3363, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lisätietoja

Lapin koulutuskeskus REDU

Lapin koulutuskeskus REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus ja toiminta-alueemme on koko Lappi. REDUn omistajakunnat ovat Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä.

Lapin koulutuskeskus REDU on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää, johon kuuluvat lisäksi Lapin kesäyliopisto, Santasport Lapin Urheiluopisto, REDU Edu Oy, Santasport Finland Oy ja REDUn sisäiset palvelut. REDUssa voi hankkia ammatillista osaamista niin oppilaitoksessa kuin oppisopimuksella. Lisäksi REDUssa on VALMA- ja TELMA-koulutusta. Osana ammatillisen koulutuksen muuttumista REDU kehittää toimintamalliaan yhä asiakaslähtöisempään suuntaan ja tiivistää entisestään työelämäyhteistyötä.


Osoite: Valiontie 3, 94450 Keminmaa

Sinulle suositellut työpaikat