Puhdistamonhoitaja - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - Positiivinen ilmiö


Nurmijärven Vesi hakee

PUHDISTAMONHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.


Nurmijärven Vesi vastaa toiminta-alueensa vesihuoltopalveluista talousvedentuotannosta jätevesien puhdistukseen. Tarjoamme mielenkiintoista työtä nuorekkaalla ja kasvavalla liikelaitoksella, jossa olisit tärkeä osa vesilaitoksemme 23 hengen työyhteisöä.

Puhdistamonhoitajan toimipaikkana on Nurmijärven Veden kirkonkylällä ja Klaukkalassa sijaitsevat jätevedenpuhdistamot. Työtehtävien vuoksi työssä myös liikutaan laajasti ympäri kuntaa mm. jätevedenpumppaamoilla.

Työtehtäviin kuuluu jätevedenpuhdistamoiden ja jätevedenpumppaamoiden käyttöön ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Puhdistamonhoitajan työssä valvotaan ja ohjataan jätevedenpuhdistamoiden toimintaa mm. automaatiojärjestelmän avulla. Työtehtäviin kuuluu olennaisesti myös puhdistamoiden ja pumppaamoiden laitteiden käyttöön, huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä kentällä. Työssä käytetään päivittäin Nurmijärven Veden jätevesien käsittelyyn sekä laitteiden kunnossapitoon liittyviä raportointiohjelmia.

Etsimme tehtävään innokasta ja oma-aloitteista soveltuvan ammatillisen koulutuksen omaavaa henkilöä. Työ edellyttää teknisten laitteiden, toimintojen ja kunnossapidon osaamista sekä tietoteknisten järjestelmien käytön hyvää hallintaa. Työssä tarvitaan B-luokan ajokorttia, sillä tehtäväkenttänä on koko Nurmijärven kunnan alue.

Työ on päivätyö ja se alkaa talvella 2021 sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen. Palkkaus on kuntien TS:n mukainen. Puhdistamonhoitaja osallistuu Nurmijärven Veden varallaoloon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nurmijärven Veden käyttöinsinööri Max Wikström, puh. 040 317 2346 ja käyttöpäällikkkö Matias Niemi puh. 040 317 2344.

Tehtävään haetaan sähköisesti maanantaihin 25.1.2021 klo 15 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4943
  • 4.1.2021 - 25.1.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Nurmijärven Veden käyttöinsinööri Max Wikström, puh. 040 317 2346 ja käyttöpäällikkkö Matias Niemi puh. 040 317 2344.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.