Puhdistamonhoitaja - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi- positiivinen ilmiö


Nurmijärven Vesi hakee

PUHDISTAMONHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka.

Nurmijärven Vesi vastaa toiminta-alueensa vesihuoltopalveluista talousveden tuotannosta ja jakelusta aina jätevesien keräilyyn ja jätevesien puhdistukseen. Tarjoamme monipuolista työtehtävää nuorekkaalla ja kasvavalla liikelaitoksella, jossa olisit tärkeä osa vesilaitoksemme 23:n ammattilaisen työyhteisöä.

Puhdistamonhoitajan toimipaikkana on Nurmijärven Veden jätevedenpuhdistamot. Työtehtävien vuoksi työssä myös liikutaan laajasti ympäri kuntaa mm. jätevedenpumppaamoilla.

Työtehtäviin kuuluu jätevedenpuhdistamojen ja jätevedenpumppaamoiden käyttöön ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Puhdistamonhoitajan työssä valvotaan ja ohjataan jätevedenpuhdistamon toimintaa mm. automaatiojärjestelmän avulla. Työtehtäviin kuuluu olennaisesti myös puhdistamon ja pumppaamoiden laitteiden käyttöön, huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä kentällä. Työssä käytetään päivittäin Nurmijärven Veden jätevesien käsittelyyn sekä laitteiden kunnossapitoon liittyviä raportointiohjelmia. Työhön sisältyy Nurmijärven Veden varallaolojärjestelmään osallistuminen.

Etsimme tehtävään innokasta vesihuollon / prosessi- ja ympäristötekniikan parissa työskennellyttä soveltuvan ammatillisen koulutuksen tai työkokemuksen kautta vastaavat taidot omaavaa henkilöä. Työ edellyttää sujuvaa tietoteknisten järjestelmien osaamista sekä vähintään B-luokan ajokorttia, sillä tehtäväkenttänä on koko Nurmijärven kunnan alue.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja se kestää vuoden 2022 loppuun asti. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nurmijärven Veden käyttöinsinööri Max Wikström, puh. 040 317 2346, iltapäivisin klo 14.00 - 15.30.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 5.3.2021 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4985
  • 8.2.2021 - 5.3.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Nurmijärven Veden käyttöinsinööri Max Wikström, puh. 040 317 2346, iltapäivisin klo 14.00 - 15.30.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.