Puhdistuspalvelualan opettaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

SASKY / Tampereen palvelualan ammattiopisto on aktiivisesti kehittyvä noin 380 opiskelijan ammatillinen oppilaitos Tampereella.

Haemme puhdistuspalvelualan opettajaa määräaikaiseen päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteeseen ajalle 1.11.2019 - 31.7.2020.

Työskentelypaikkakunta tehtävän alkaessa on Tampere. Opetusta voi olla myös Saskyn muissa toimipisteissä. Opettajan tehtäviin kuuluu puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan ammatillisten tutkinnon osien oppimisen ohjaaminen (perustutkinto, ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto). Opettajan tehtäviin sisältyy mm. työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia sekä ohjaustehtäviä, esimerkiksi opiskelijoiden henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun ja toteutuksen osalta, sekä suunnittelu- ja kehittämistyötä.

Edellytämme puhdistuspalvelualan hyvää käytännön tuntemusta sekä erinomaisia yhteistyö- ja tiimitaitoja. Tehtävään valitulla henkilöllä on hyvä ohjauksellinen työote, taitoja toimia erilaisten ja eri-ikäisten oppijoiden kanssa ja taidot toimia itsenäisesti digitaalisissa toimintaympäristöissä sekä erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa. Arvostamme kokemusta aikuiskoulutuksen myynti- ja kehittämistehtävistä sekä yritysasiakkuuksien hoitamisesta. Eduksi luetaan myös monipuolisten verkkopedagogisten menetelmien hallinta. Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C, liitteen 1 mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään haetaan täyttämällä sähköinen hakemus os. www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.sasky.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Riikka Haavisto, p.044 774 5004

SASKY koulutuskuntayhtymä, Tampereen palvelualan ammattiopisto
Osoite: Koulukatu 18, 33200 Tampere

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 540. SASKY / Tampereen palvelualan ammattiopisto on aktiivisesti kehittyvä noin 380 opiskelijan ammatillinen oppilaitos Tampereella.