Skip to main content
test
Puhelinvaihteenhoitaja - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupungin puhelinvaihde kuuluu kaupungin ICT-yksikköön ja tarjoaa asiakas- sekä puhelinvaihdepalvelua.

Haemme positiivista ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä puhelinvaihteenhoitajaksi.

Vaihteenhoitajan tehtäviin kuuluu puheluiden vastaanottaminen ja välittäminen, puhelinvaihteen ja -luettelon tietojen ylläpito, puhelinliittymien hallinta sekä matkapuhelinten tilaukset. Tehtäviin kuuluu myös asiakaspalvelu kaupungintalon asiointipisteessä sekä muita toimistotöitä. Työaika sijoittuu arkisin klo 8-16.00 välille.

Hakijalta edellytetään hyvää suomen ja ruotsin kielen hallintaa, selkeää puheilmaisua sekä riittäviä tietoteknisiä taitoja. Lisäksi arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, kykyä tarttua monipuolisiin tehtäviin itsenäisellä ja toimeen tarttuvalla asenteella. Odotamme valittavalta soveltuvaa koulutusta, ystävällistä ja reipasta asennetta sekä hyvää muistia. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tarjolla on erinomainen mahdollisuus mielenkiintoisessa työympäristössä, mukavat työkaverit ja mielenkiintoinen työnkuva. Tarjoamme valittavalle lounasedun ja muita henkilöstöetuja.

Tehtävä täytetään 10.2.2023 lukien tai sopimuksen mukaan. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työaika on 36 t 15 min/viikko. Kaupungin hallintokieli on ruotsi.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.raseborg.fi/
https://www.raseborg.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15.00-16.00 IT-päällikkö Antti Holmroos, p. 019 289 2060 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@raseborg.fi.

Lisätietoja

Raseborg stad, Koncerntjänster, Stadskansli, IT-enheten

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat