Puheterapeutin osa-aikainen 50 % toimi - Nokian kaupunki

Puheterapeutin osa-aikainen 50 % toimi - Nokian kaupunki

Tehtävä
Haemme puheterapeuttia Nokian kaupungin terveyspalveluihin. Jos sinulla on kokemusta aikuisneurologisten potilaiden/asiakkaiden tutkimisesta ja kuntoutustarpeen arvioimisesta, olet etsimämme henkilö! Tehtävä sisältää terveyskeskussairaalan potilaiden puheterapiakuntoutuksen toteuttamista, puheterapeuttisen jatkokuntoutuksen ja seurannan suunnittelua ja arviointia sekä potilaiden lähipiirin ja asuinympäristöjen asiantuntijaohjausta arjen kommunikaatiota tukevin ja kuntouttavin menetelmin. Sinulla on valmiudet toimia moniammatillisessa tiimissä ja toimit tarpeen mukaisesti yhteistyössä muihin kuntouttaviin tahoihin. Tarjoamme haastavia ja monipuolisia työtehtäviä hyvässä työyhteisössä.

Edellytämme
Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta puheterapeutin tehtävään. Edellytämme myös tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.
Arvostamme:
Asiakas- ja potilaslähtöistä ajattelua, monipuolista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus aikuisneurologian puheterapeutin tehtävistä on sinulle eduksi.

Muut tiedot:
Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään 29.11.2019.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, tai viimeistään vuoden 2020 alusta.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Kirsi Kankainen-Vähätalo p. 0503958842,sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Maununkatu 12, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi