test

Puheterapeutin sijaisuus, Lempäälä

Hakuaika päättyy  7.2.2023 23:59

Puheterapeutin sijaisuus, lasten puheterapia, Lempäälä

Kehitystä tukevien palveluiden puheterapiayksikkö Lempäälässä tarjoaa puheterapia-arviointeja, seurantaa, ohjausta ja kuntoutusta eri ikäisille puheterapia-asiakkaille.

Puheterapeuttina asiakkainasi ovat neuvola-, esikoulu- ja perusopetusikäiset lapset. Tehtäviisi kuuluu lapsen puheen, kommunikaation ja kielenkehityksen arviointi sekä konsultointi ja kuntoutus. Painopiste tehtävässä on kuntouttavassa työssä.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen, kollegiaalisen tuen sekä valmiit, hyvät puitteet. Sinulla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä luovuutta ja ennakkoluulotonta asennetta työhön ja sen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu puheterapeutti tai loppuvaiheen logopedian opiskelija (kliininen pitkä harjoittelu suoritettu).

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus. Työaika on kokopäivätyö. Tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Määräaikainen sijaisuus kestää 31.8.2023 asti.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n (1227/2016) mukaista rokotesuoja, ja hänen tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Merja Värri, puh. 040 806 3843 ja puheterapeutti Sanna Perenius, puh. 040 133 7710 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 7.2.2023.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Merja Värri, puh. 040 806 3843 ja puheterapeutti Sanna Perenius, puh. 040 133 7710 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan