Puheterapeutin sijaisuus / Puheterapiayksikkö - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin Puheterapiayksikössä hoidetaan kaiken ikäisten perusterveydenhuollon puheterapia-asiakkaiden arviointia, seurantaa, ohjausta ja kuntoutusta.

Haemme puheterapeuttia sijaisuuteen 7.1.2022 saakka ja sijaisuus jatkuu edelleen. Tarkempi päättymisaika on vielä avoin.

Asiakkaanasi ovat pääsääntöisesti neuvola- ja kouluikäiset lapset. Tehtäviisi kuuluu lapsen puheen, kommunikaation ja kielenkehityksen arviointi sekä konsultointi ja kuntoutus. Painopiste tehtävässä on kuntouttavassa työssä. Saat laajan kollegiaalisen tuen ja valmiit, hyvät puitteet työlle sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä luovuutta ja ennakkoluulotonta asennetta työhön ja sen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksen on Suomessa laillistettu puheterapeutti (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94), FM, FK tai HuK täydennettynä kliinisellä puheterapeutti-kurssilla ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin tai puheterapeutti FH, tai loppuvaiheen opiskelija (kliininen pitkä harjoittelu suoritettu).

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava puheterapeutti Jussi Kuusisalo, puh. 040 800 4635, sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.10.2021
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava puheterapeutti Jussi Kuusisalo, puh. 040 800 4635, sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Lasten,nuorten ja perheiden palveluryhmä, Puheterapeutit

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat