Puheterapeutin toimi - Nokian kaupunki

Puheterapeutin toimi - Nokian kaupunki

Perhekeskuksessa työskentelee kuusi psykologia, kolme sosiaalityöntekijää, kolme puheterapeuttia ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Haemme nyt joukkoomme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen puheterapeuttia. Puheterapeutin työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti alle kouluikäisten lasten puheterapia-arvioiden tekeminen ja kuntoutus. Työyhteisö mahdollistaa moniammatillisen työskentelyn ja säännöllisen työnohjauksen.

Tehtäviin valituilta vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto ja laillistetun puheterapeutin pätevyys. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja kokemusta lasten kanssa työskentelystä.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimissa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Vakinaiseen toimeen valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntautilain (§ 48, 1227/2016 mukaista rokotussuojaa.

Valittujen on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tiedustelut perjantaina 24.5.2019 klo 10.00 - 12.00/ Annina Alhonmäki, puh. 0503958991. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Maununkatu 12, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.

Tutustu työnantajaan