Puheterapeutin toimi - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee puheterapeuttia lastenkuntoutustiimiin. Ensisijainen toimipiste sijaitsee Karjaalla. Työsuhde on jatkuva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Puheterapeutin tehtäviin kuuluu mm. kommunikaation perusvalmiuksien ja syömisvaikeuksien arviointi ja kuntoutus sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiokeinojen tarpeen arviointi.
Puheterapeutin työ Raaseporissa on monipuolista ja sitä tehdään läheisessä yhteistyössä kuntoutusyksikön neljän muun puheterapeutin kanssa. Puheterapeutit ovat osa moniammatillista kuntoutustiimiä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu puheterapeutti, jolla on hyvät taidot molemmissa kotimaisissa kielissä. Odotamme hakijalta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta sekä innovatiivista ja muutosmyönteistä asennetta.
Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Michael Westerlund, puh. 019 289 3094, tai puheterapeutti Tanja Sirviö, puh. 019 289 3091.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 277067.
Hakuaika päättyy 24.2.2020 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki soveltaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaista henkilökunnan rokotusvaatimusta.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Michael Westerlund, puh. 019 289 3094, tai puheterapeutti Tanja Sirviö, puh. 019 289 3091.

Kuntoutus
Osoite: Karjaa, 10300 Karjaa

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.