Puheterapeutin toimi - Euran kunta

Puheterapeutin työ Euran terveyskeskuksessa on itsenäistä ja monipuolista. Puheterapeutin asiakaskunta koostuu pääasiassa lapsista ja nuorista, mutta myös aikuisasiakkaita voi olla.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomenkielentaito. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan toimen täyttämisessä huomioida myös loppuvaiheen opiskelijat.

Toimeen valittavan on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä voimassa oleva rikosrekisteriote.

Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Euran kunta on savuton.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä vs. Arja Theis, puh. 044 422 4418 tai vastaava terveydenhoitaja Virpi Knihti, puh. 044 422 4150

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Lasten ja nuorten palvelut
Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.