Puheterapeutin toimi - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittämismahdollisuuksia tarjoavan puheterapeutin tehtävän, jonka tueksi saat osaavan, innostuneen ja välittävän toisesta puheterapeutista, kahdesta psykologista, sosiaalityöntekijästä, perheneuvojasta ja toimistosihteeristä koostuvan perheneuvolan tiimin sekä hyvät yhteistyökumppanit. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön, kuin itsenäiseen työskentelyynkin. Tarjoamme työntekijöille säännöllisen työnohjauksen. Työntekijöillä on käytettävissä ePassi.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Kelpoisuuden omaavien hakijoiden puuttuessa, myös logopedian loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Ensisijaisesti toivomme hakemukset jätettävän sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteella Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Kauhavan perusturvatoimisto, PL 3, 62201 Kauhava.

Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Puheterapeutti Maarit Koivukangas puh. 040 563 9213, perheneuvolan tiimivastaava, psykologi Taru Virrankoski puh. 040 169 6133 ja sosiaalipalvelujen johtaja Eija Ala-Toppari-Peltola puh. 050 414 6270, sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Sosiaalipalvelut
Osoite: Kauppatie 107 B, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen järjestää kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut yhteistoiminta-alueen noin 19 000 asukkaalle. Kuntayhtymän jäsenkuntia ovat Kauhavan kaupunki ja Evijärven kunta. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvän työyhteisön, innovatiiviset kollegat, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Kuntayhtymä Kaksineuvoinen on savuton työpaikka.