Skip to main content
test
Puheterapeutin toimi - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen ilmoittaa Perhekeskus Kaislan perheneuvolassa 15.8.2022 klo 15.00 mennessä haettavaksi puheterapeutin vakinaisen toimen. Toimi täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittämismahdollisuuksia tarjoavan puheterapeutin tehtävän, jonka tueksi saat osaavan, innostuneen ja välittävän, toisesta puheterapeutista, psykologista, sosiaalityöntekijästä, perheneuvojasta ja toimistosihteeristä koostuvan perheneuvolan tiimin sekä hyvät yhteistyökumppanit.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön, kuin itsenäiseen työskentelyynkin. Työntekijöillä on käytettävissä ePassi. Joustava työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista.

Alueelle on rakentumassa uusi Hyvinvointikeskus, johon myös perheneuvola on siirtymässä osaksi perhekeskuskokonaisuutta. Arvioitu muuttoajankohta on lokakuussa 2022.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Kelpoisuuden omaavien hakijoiden puuttuessa, myös logopedian loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mah-dollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://kaksineuvoinen.fi/etusivu/palvelut/sosiaalipalvelut/lapsi-ja-perhepalvelut/perheneuvola-ja-puheterapia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Puheterapeutti Maarit Koivukangas puh. 040 563 9213 ja perheneuvolan tiimivastaava, psykologi Taru Virrankoski puh. 040 169 6133, sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 700 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Sinulle suositellut työpaikat