Puheterapeutin toimi uudelleen haettavana - Nokian kaupunki


Haemme osaavaa ja innokasta puheterapeuttia mukaan pirteään ja ammattitaitoiseen joukkoomme Nokialle, Pirkanmaan sydämeen!

Työssä toimit pääsääntöisesti alle kouluikäisten lasten kanssa. Arvioit lapsen puheen, kommunikaation ja kielenkehityksen taitoja, annat ohjausta ja neuvontaa sekä suunnittelet ja toteutat terapiaa parhaaksi katsomillasi tavoilla. Tarpeen vaatiessa ohjaat lapsia jatkotutkimuksiin tai ostopalveluterapioihin. Arvostammekin aiempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä kannustavan työyhteisön, jossa itsensä ammatillista kehittämistä ja kouluttautumista katsotaan pelkästään hyvällä. Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja tahdomme omalta osaltamme tukea sitä. Myös säännöllinen työnohjaus onnistuu meillä.

Perhekeskuksen työyhteisö koostuu kolmen puheterapeutin ohella kolmesta sosiaalityöntekijästä, kuudesta psykologista ja psykiatrisesta sairaanhoitajasta. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä myös muun muassa neuvolan terveydenhoitajien ja varhaiskasvatuksen kanssa.

Puheterapeutin toimi on kokoaikainen, mutta osa-aikaiset työjärjestelyt ovat myös neuvoteltavissa. Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Kelpoisten hakijoiden puutteessa huomioimme lisäksi puheterapeutiksi valmistumassa olevat viimeisen vuosikurssin opiskelijat, jotka ovat suorittaneet loppuharjoittelunsa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 500 e/kk, muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeajan kesto on 6 kuukautta. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työtehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Heräsikö mielenkiintosi? Jäikö jokin mietityttämään tai haluaisitko muuten keskustella lisää tarjolla olevasta työtehtävästä? Ota yhteyttä joko sähköpostilla annina.saunajoki@nokiankaupunki.fi tai puhelimitse numeroon 050 395 8991 (Annina Saunajoki).

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Nokian valtatie, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.